Cautare

655 de rezultate pentru "mugur bunea" (4.04 secunde)
Unul dintre subiectele fierbinti de discutie din ultima perioada - trecerea catorva primari PSD (mai exact Zamfir Iorgus - Mangalia, Traian Cristea - Costinesti, Florin Mitroi - Valu lui Traian si Mugur Mitrana - 23 August) in barca democratilor - a fost evitat cu incapatanare tocmai de presedintele PD Constanta, Stelian Dutu.
"Emil Constantinescu, care e un papagal, nu a putut sau nu a vrut sa faca publice aceste dosare, cu tot ajutorul consilierului sau de taina, Mugur Ciuvica, un doctor neterminat, iar Ion Iliescu nu avea nici un interes sa faca acest lucru".
Influenti, simboluri si businessmeni La categoria influenti, oameni care, desi nu au functii publice, politice, administrative, dar au o influentaa mai mare asupra celor care iau decizii, primul loc il ocupaa Gigi Becali (foto), urmat de Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Ion Iliescu, Theodor Stolojan, Sorin Ovidiu Vintu, Adrian Naastase, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Mugur Isaarescu.
Mugur Ciuvica a declarat ca i se pare incorect din partea Presedintelui sa fie "in acelasi timp, jucator si arbitru".
Traian Chebeleu va fi inlocuit din functie cu Mugur Buje de la Directia relatii consulare a MAE, iar Dragos Conovaru va fi schimbat cu Istvan Jakab, secretar de stat in Ministerul Finantelor.
Presedintele Traian Basescu se bucura de increderea a 53% dintre romani, el fiind urmat de guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu - 49%.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a remis ieri Agentiei Mediafax un comunicat, semnat de presedintele grupului, Mugur Ciuvica, in care i se solicita presedintelui Traian Basescu sa-l demita pe consilierul economic, Bogdan Chiritoiu.
O alta varianta vehiculata este eventualitatea ca seful statului sa ofere portofoliul de prim-ministru actualului guvernator al BNR, Mugur Isarescu, care a mai condus si in ultimele luni ale CDR un guvern.
Surse citate de ambele publicatii mai sustin ca alta varianta pe care ar avea-o seful statului ar fi sa ofere portofoliul lui Tariceanu actualului guvernator al BNR, Mugur Isarescu, care a mai condus si in ultimele luni ale CDR un guvern.
In plus, nu exista tehnocrati, pana si Mugur Isarescu a avut nevoie de sustinerea CDR-ului", a explicat Hasotti. Vicepresedintele liberal considera ca singura solutie o reprezinta "un nou guvern format doar din PNL, sau cu UDMR ori continuarea guvernarii PNL- PD-UDMR".
Vacaroiu a mentionat ca Mugur Isarescu va face la aceasta intalnire o prezentare a situatiei economice si a evolutiei monedei nationale, precum si o serie de previziuni macroeconomice pentru finalul anului.
La consultari vor participa premierul Calin Popescu-Tariceanu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si presedintele interimar al Senatului, Doru Ioan Taracila.
Liderul PC sustine ca partidul sau sprijina in continuare ideea alegerilor anticipate cu vot uninominal, indicandu-l ca sugestie personala pe Mugur Isarescu.
Intr-un interviu pentru Mediafax, Mircea Geoana s-a autoinclus pe lista posibililor prim-ministri, pe care se mai regasesc liderul PLD Teodor Stolojan, guvernatorul BNR Mugur Isarescu dar si actualul premier Calin Popescu Tariceanu.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si asociatia Militia Spirituala au lansat ieri noi acuzatii la adresa Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), acuzandu-l ca s-a transformat dintr-o "institutie de deconspirare a fostei Securitati, intr-una de conspirare a acesteia" prin atitudinea pasiva si servila fata de detinatorii de arhiva, intre care SRI si Ministerul de Interne.
Am fost la o actiune de-a lor si am vazut la aceeasi masa doi fosti presedinti ai Romaniei, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pe presedintele Academiei Romane, pe domnul Haiduc.
Urmatorii pe lista PD-L vor fi cativa dintre primarii cu notorietate, cum ar fi Zanfir Iorgus (edilul sef al Mangaliei), Tudorel Calapod (Navodari), Dumitru Moinescu (Medgidia), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Viorel Mugur Mitrana (23 August) si altii.
Este vorba despre Traian Cristea (Costinesti), Mugur Mitrana (23 August), Florin Mitroi (Valu lui Traian). "Nu plecam din partid. Am muncit aici, iar oamenilor ce le-am fi spus?
"Mai mult decat atat, dar directorii de la Asistenta Sociala (Schmutzer Gabriela), de la Adiministratia Scolilor (Ionescu Cristian), Administratia Domeniului Public (Zidaru Constanta, Tulugea Daniel, Cristea Mugur) sunt membri de frunte si agitatori PDL Sector 6", a mai spus Vadim Tudor, referindu-se la unii dintre presedintii de sectii de votare din Sectorul 6 al Capitalei.
Acestia sunt Radu Mazare, Mariana Gaju (primarita din Cumpana), Nicolae Crivineanu (desi aceasta a pierdut si Primaria Murfatlar), Gheorghe Frigioi (primarul din Crucea), Valer Iosif Muresan (primarul din Mihail Kogalniceanu, deputatul Alexandru Mazare, senatorul Dorel Onaca, Dumitru Moinescu (care a pierdut Primaria Medgidia), Tudorel Calapod (de asemenea, pierdant la Navodari), Florin Mitroi (primarul comunei Valu lui Traian), Mugur Mitrana (primar la 23 August), deputatul Mircea Iustian, deputatul Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa (fostul primar al orasului Cernavoda) si Gheorghe Grameni (primarul comunei Mihai Viteazu).
google-analytics.com